Retourneren

Ben je niet tevreden over onze producten? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op. Je kunt er voor kiezen om je aankoop retour te sturen of de producten terug te brengen naar het afhaaladres (Heralaan 3). Maak wel eerst een afspraak en neem de producten en het aankoopbewijs mee.

Het aankoopbedrag incl. verzendkosten wordt binnen enkele dagen terugbetaald middels het betaalmiddel waarmee je de bestelling hebt betaald. De terugbetalingstermijn is zo spoedig mogelijk, maar maximaal 14 dagen nadat je hebt aangegeven je bestelling te retourneren. We wachten totdat we de producten terug hebben, of totdat je een bewijs hebt getoond dat de bestelling retour verstuurd is. De kosten voor het retourzenden worden niet vergoed.

Herroepingsrecht

Je kunt aangeven dat je gebruikt wilt maken van het herroepingsrecht via het modelformulier, dat je vindt onder het kopje ‘Algemene voorwaarden’. Je bent niet verplicht het modelformulier te gebruiken. De producten moeten binnen 14 dagen na je melding retour gezonden worden om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Heb je een klacht over een van onze producten? Neem contact op via info@theemetconfetti.nl of via het contact formulier en wij zullen je verder helpen.

Winkelwagen